Lufthansa
Řeším kompenzaci od Lufthansy přes Claim Cloud od loňského července a stále nic- prý vyčerpali veškeré dostupné mimosoudní možnosti k vyřešení a bylo to předáno k soudnímu projednání. Celkové zpoždění do cílové destinace bylo více jak 8 hodin.
No, a ... co my s tím? když neřeknete detaily nic...
S LHF jsem měl za poslední rok tu čest asi dvakrát, možná třikrát, a hodně se zlepšili - peníze na účtu za 2-3 týdny.
[citace="Renata "]
Řeším kompenzaci od Lufthansy přes Claim Cloud od loňského července a stále nic- prý vyčerpali veškeré dostupné mimosoudní možnosti k vyřešení a bylo to předáno k soudnímu projednání. Celkové zpoždění do cílové destinace bylo více jak 8 hodin.
Už to tady jednou bylo, prosila jsem, jestli mohu dostat tu "žalobu" nebo jak se to jako předalo k soudnímu vymáhání. Fakt by mě to moc zajímalo (z profesních důvodů). A jak píše @Lord - nevíme detaily. A proč přes nějaký claim cloud, to také nechápu.
Lord Pitzbudka napsal(a):No, a ... co my s tím? když neřeknete detaily nic...
S LHF jsem měl za poslední rok tu čest asi dvakrát, možná třikrát, a hodně se zlepšili - peníze na účtu za 2-3 týdny.
Fakt je to mnohem lepší, pravdu díš:
internetovy recenze jsou dost irelevantni. tam se vzdycky vyzvraci toxíci.
nema smysl to ani číst.
Vlakový segment s Lufthansou byl řádný adrenalin.
Itinerář "Köln-Frankfurt" rychlovlakem ICE a "Frankfurt-Praha" s Lufthansou. To vše na jedné letence. Čas na přestup - 70 minut.
O den dřív mělo dané ICE sekeru 100+ minut. Většinu dnů mezi 5-20 minutami. Dost často kolem hodiny.
Na Köln Hbf přijelo ICE se zpožděním 7 minut. Na frankfurtské letiště se zpožděním 3 minut.
V propagačních materiálech je popsáno, že na security jste ani ne za 5 minut. V reálu to trvalo 10 minut. Fronta na security dlouhá a pomalá.
Dá se zkrátit přes FRA SmartWay (bezplatný fast track po registraci). Ze zavazadel se nemusí vyndavat věci, ale stejně každé druhé jde na extra kontrolu.
Co jsem za těch pár dnů viděl v Německu kolem Kolína nad Rýnem na železnici, neskutečné. V lepší kondici jsou i ČD. Skoro každé ICE má zpoždění více jak hodinu. Regionální vlaky jsou zpožděné taky. Půlhodina, žádná míra. Nejspolehlivěji jezdí tramvaje, byť na jízdní řád se spolehnout nedá. Jen na displeje, za jak dlouho přijedou. I tak tam byly někdy půlhodinové díry, ačkoliv měly jezdit co 10 minut.
Proč jsem bral železniční segment? Chtěl jsem to vyzkoušet, projet se ICE a trošku srazit náklady pro zaměstnavatele. V balíčku to bylo o pár stovek levnější.
Vzal bych to znovu? Možná. Ale rozhodně ne ve směru vlak -> letiště. V opačném možná ano a dal bych si pozor, kde ten vlak začíná. Můj ICE 2413 začínal až v Hamburgu.
Německé železnice jsou peklo. Všechna zpoždění Západního expressu šla za nima a vůbec se Švýcarsku nedivím, že přestaly zpožděné německé vlaky pouštět na své území.
Je nějaký kvalitativní rozdíl Lufthansa vs. Swiss, když mám možnost si vybrat mezi těmito dvěma? PRG-SIN přestup buď MUC/FRA nebo ZRH.
Přemýšlím a nenapadá mě žádné pro ve prospěch jedné z nich. Přestup v ZRH a MUC je tak stejno a lepší než FRA. Občerstvení bude stejná bída. Možná akorát že sedačky v B747 z FRA jsou o trošku širší než v B777 u SWISSu. Asi bych vybíral podle času letů které by mi víc vyhovovaly.
Na letu po Evropě mi chutná víc čokoláda u Swissu a pocitově na rozdíl od LH lépe zvládají krátké přestupy po Evropě. ZRH lépe vypadá jak FRA salonky na LK nejsou jen v některém terminálu. Aspoň myslím.
Salonky na téhle cestě neřeším, chci radši krátký přestup, časově je přestup srovnatelný, čokoláda pro mě není rozhodující. Jedině snad ještě rozdíl v letadle, A350-900 vs. B777-300ER, v tom se vůbec nevyznám.
Jestli mezi nimi žádný podstatný rozdíl není a je to srovnatelné, tak to je v pohodě a vyberu si spíš podle času letů.
Na lety z PRG do ZRH Swiss nasazuje zpravidla A220, což jsou ještě celkem funglovky, navíc sedačky 3+2. LH do FRA létá zpravidla A319/320 nebo B737, v každém případě letitá letadla s notně opotřebovaným interiérem. Navíc, jak už bylo zmíněno ZRH je daleko příjemnější letiště na přestup než FRA. Pokud jsou tedy přestupy stejně dlouhé, vybral bych si Swiss
Dálky s LH jsou otřesné. Jídlo většinou průměrné, už jsem ho i vrátil. Letušky většinou nezájem, jako by je cokoliv obtěžovalo. Se Swiss mam jen krátké lety, ale vždy perfektní letadla, super sedačky, příjemný servis. Mam srovnání na dálkách pouze s Austrian a ti jsou o parník lepší než LH. Předpokládám že cokoliv bude lepší než LH.
Dle mého subjektivního názoru je také Swiss lepší volba než Lufthansa. Vlastně skoro cokoliv je lepší něž Lufthansa
Ahoj, díky moc všem, jde mi samozřejmě především o ten dlouhý let, hodinu po Evropě a krátký přestup zvládnu jakkoli, to není podstatné. Nakonec asi i ten Swiss přes ZRH mi vychází líp časově. Jsem v situaci, že jsem si koupila letenky s Lufthansou, ale trochu posunuli časy, tak bych měla mít možnost si udělat změnu.
Můžu hovořit pouze za C, ale Lufthansa je poslední dobou opravdu ubohá aka pathetic, jak píší kolegové na Flyertalku, takový obraz aktuálního stavu německého hospodářství, Austrian a Swiss vždy lepší volba.
Ve čtvrtek letím Singapore-Frankfurt v 747, tak jsem zvědav, osobně si myslím že při současných úsporách na všech frontách a těch různých premium economy to tak bude vše plus minus na stejno...
Swiss má lepší servis a v B777 mají první řadu sedadel v economy (tuším 27) neskutečně prostoru pro nohy (připoutaný člověk nedosáhne na sedadlo před sebou!!), navíc se nejedná o nouzový východ, ale standartní sedadla s oknama. Prostor vzniknul po montáži premium economy... Premium economy u Swiss je jen o málo lepší než ta tragédie AF.
Lufthansa má let z MUC v A350 a to je lepší a tišší letadlo.
práve se rozhoduji s kým do LAX na jaro 25.
S LH klasika VIE-MUC - A319, MUC-LAX - A380 , LAX-FRA- 747, MUC-VIE A320. 747 i A380 LH není žádná výhra, IFE je tragický, služby jdou neskutečně dolů 5/10 - letěl jsem jaro 24. - Např na letu MUC-LAX - 2 x indické jídlo, já osobně mám indii rád, ale pro ty co to nemusí to muselo být peklo.
S KLM - VIE-AMS - 737, AMS - LAX - 787-X, LAX-AMS - 787-X, AMS - VIE - 737. Letěl jsem 2 roky zpět, IFE skvělý, servis i jídlo 7/10.
Možná nastal čas vyzkoušet SWISS ?
Lufthansa - pokud možno už nikdy.
LH dálkovky - mizerné jídlo, neochotná posádka, po jídelním servisu zmizí vzadu, IFE k ničemu na úrovni 90. let., málo místa na nohy, tvrdí sedačky.
A380 našlapaná ekonomická třída tak, že při jídelním servisu musí být sedačky narovnány (nejvíc sedaček v A380 v ekonomické třídě z provozovatelů A380).
LH osekává vše, co jde.
Šel bych do BA. Když vybereš dobrý čas, tak to bude s A350 a to se docela dá. Servis i jídlo překvapivě slušné.